Morgen eerste schooldag

Eindelijk gaat het dan beginnen. Mijn slaapzak ingepakt, nieuw schoolschrift in de rugzak, man en moeder voorzien van to-do lijstje, bandenspanning gecontroleerd: morgenochtend om 8:00 uur vertrek ik voor de eerste keer naar Dronten, naar de Warmonderhof. Samen met 24 anderen uit onder meer Nijmegen en Arnhem, Onnen en Stadskanaal, Eindhoven en Lage Zwaluwe ga ik mij storten in de biologisch-dynamische landbouw. Morgenavond eet ik biologisch-dynamisch en slaap ik op zaal. Ik voel me een echte scholier, ik mag weer naar school! Al mocht ik de oudste zijn van de klas, het kan me niet schelen. Ik hoop dinsdagavond met veel verhalen thuis te komen.

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s